TOKİ, Milas konutları için kolları sıvadı

  • Home
  • TOKİ, Milas konutları için kolları sıvadı
TOKİ, Milas konutları için kolları sıvadı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Milas'ta yapacağı 300 konutluk proje için ihale açtıAbone olTOKİ, Muğla'nın Milas İlçesi Burgaz Sucum Mahallesine toplam 300 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 Adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için çalışmalara hız verdi.

Projenin hayata geçirilemesi için açılan ihale 1 Ekim 2010 tarihinde s ersağ üyelik başvurus aat 15.00'te TOKİ'de gerçekleştirilecek.

Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede işin süresi, yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi.

Söz konusu ihale ile tünel kalıp sistemiyle 300 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet sosyal tesis, 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

İhale koşulları

Buca Tınaztepe ile Muğla'nın Milas İlçesi Burgaz Sucum Mahallesine konut, sosyal tesis, altyapı ve çevre düzenlemesi ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her ihale için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim