Fatih'te kara tahtalar artık 'akıllı'

  • Home
  • Fatih'te kara tahtalar artık 'akıllı'
Fatih'te kara tahtalar artık 'akıllı'
Yıllardır kara tahtalarda eğitim gören Fatihli ilköğretim öğrencileri, bu yıl akıllı tahtalarla eğitim görecek.Abone ol

Birinci ve ikinci sınıfların tahtalarını akıllandıran Fatih Belediyesi şimdi tüm İlköğretim okullarının dersliklerini akıllandırdı.

Türkiye’de yine bir ilke imza atan Fatih Belediyesi, 2010 yılı başında uygulamaya başladığı ilköğretim okullarının kara tahtala south california seo rını akıllandırma projesinin ikinci kademesini taahhüt ettiği tarihten iki sene öncesine çekerek, 2010 – 2011 yılı eğitim öğretim sezonuna yetiştirerek yine önemli bir hizmete daha imza attı.

Fatih Belediyesi tarafından ilçedeki İlköğretim Okulları’nın 2010 yılı başında birinci ve ikinci sınıfları akıllı tahta ile donatmış, tanıtım törenine Milli Eğitim Bakanımız Nimet Çubukçu katılmıştı. Sene başında yapılan tanıtım toplantısında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2011 yılı sonuna kadar tüm okulların akıllandırılacağını müjdelemişti. Ancak bu süreyi kısalttıklarını belirten Başkan Demir, iki sene öncesinden bu çalışmaları sona erdirerek 2010 – 2011 yılı eğitim yılı başlangıcında tüm okullardaki tahtaları akıllandırdıklarının müjdesini verdi.

Kara tahta tarihe karıştı

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçede kara tahta devrini kapattıklarını belirterek, ''akıllı tahta''ları öğrencilerle buluşturmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Bilimin ve teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde bireylerin ve toplumların geri kalmamasının önemine işaret eden Demir, 21. yüzyılda eğitimin öneminin daha da arttığını kaydetti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim