Emeklinin umudu da okyanus ötesi!

  • Home
  • Emeklinin umudu da okyanus ötesi!
Emeklinin umudu da okyanus ötesi!
Rafa kaldırılan intibak yasasının Meclis'ten geçirilmesini isteyen emeklilerin son umudu ‘Okyanus ötesi’ oldu!Abone ol Deniz Baykal'ın kaset skandalından sonra Pensilvanya'ya gönderdiği teşekkür , Pensilvanya'dan gelen "referandumda ölüler de oy kullansın" desteği ve Başbakan Erdoğan'ın referandum sonrası özel teşekkürü ile gündemden düşmeyen Fethullah Gülen emeklilerin de umudu oldu.

Türkiye Emekliler Derneği'nin eski yöneticilerin Mehmet Höcü, Başbakan Erdoğan'ın rafa kaldırdığı İntibak Yasa Tasarısı'nın Meclis'ten geçirilmesi içi sağlık seo n Fethullah Gülen'e mektup yazdı.

Höcü mektubunda, "Türkiye’deki emekli kardeşlerimiz aç ve perişandırlar. Sayın Başbakanımızla görüşüp intibak yasamızı kanunlaştırabilirsiniz. İnanıyorum ki sizleri kırmaz, buna da evet der." dedi.

Höcü, Gülen'e mektup yazmaya Başbakan Erdoğan'ın referandum gecesi yaptığı konuşmada okyanus ötesine teşekkür etmesi üzerine karar verdi. Bu kararını mektubunda da şöyle dile getirdi:

“12 Eylül’de yapılan referandumda sayın Başbakanımız başarılı sonuçlar aldı. Bu sonuçlardan sonra en büyük teşekkürü ‘okyanusun ötesinde’ diyerek sizlere söyledi. Türkiye’de yapılan referandumda katkılarınız var ki, sayın Başbakanımız size şükranlarını ve teşekkürlerini arz etmişlerdir.”
İNANIYORUM Kİ SİZİ KIRMAZ

Höcü, ‘Türkiye’de ve dünyada etkili bir din adamı’ diye nitelediği Gülen’den İntibak Yasası’nın çıkması için Başbakan Erdoğan’dan ricacı olmasını şu sözlerle istedi:

“Yeni emekli, eski emekli olur mu? Bu eşyanın tabiatına aykırıdır. Bu adil olur mu? Türkiye’de ve dünyada tanınmış etkili bir din adamısınız. Yurt dışında okullar ve dershaneler açarak büyük bir güç oluşturdunuz. Türkiye’deki emekli kardeşlerimiz aç ve perişandırlar. Sayın Başbakanımızla görüşüp intibak yasamızı kanunlaştırabilirsiniz. İnanıyorum ki sizleri kırmaz, buna da evet der. İntibak yasamız kesinlikle çıkar. Sizleri kesinlikle kırması mümkün değildir. Biliyorsunuz ki yüce kitabımız ‘komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ buyurmuştur. Bu ricalarımızı ve dileklerimizi kırmazsınız. Lütfedip Sayın Başbakanımızla görüşüp intibak yasamızın çıkmasına katkıda bulunacağımıza inanıyoruz.”



Kategori : ÇALIŞMA HAYATI

Whatsapp İletişim