Mustafa Ceceli Üsküdar’ı salladı

  • Home
  • Mustafa Ceceli Üsküdar’ı salladı
Mustafa Ceceli Üsküdar’ı salladı
Kâtibim Şenlikleri’nin birinci gününde en büyük ilgiyi gençlerin sevgilisi Mustafa Ceceli topladı. Abone ol

Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nin bahçesini dolduran 10 bin müziksever yaklaşık 2 saat boyunca Mustafa Ceceli’nin şarkılarıyla kelimenin tam anlamıyla coştular.

Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nin bahçesi Ceceli hayranlarıyla tarihi günlerinden birine tanık olurken, sahneye uzak kalan binlerce kişi, caddeye kurulan dev ek sağlık seo randan konseri takip etti.

Mustafa Ceceli, Kâtibim Şenliği’nin ilk gecesinde en beğenilen şarkılarını seslendirirken binlerce hayranı da kendisine eşlik etti. Ceceli, konseri süresince söylediği şarkıları yanında vokalistinin söylediği şarkı esnasında bateristliğini yaptı. Sahnede zaman zaman org çalan Mustafa Ceceli, sahneden inerek engelli bir hayranı ile de baş başa şarkı söyledi.

"Limon Çiçekleri" isimli parçasının remix versiyonunu okurken müzik resitali sunan Mustafa Ceceli, kendisini dinleyen binlerce insanı zıplamaya davet edince, alan ve etrafı zelzele olurcasına sallanmaya başladı. Mustafa Ceceli’ye konserin sonunda Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen tarafından Katibim Şenliği’ne sağladığı destekten ötürü bir plaket verildi. Mustafa Ceceli'ye böyle bir konser verdiği için teşekkür eden Hasan Ekmen, "Üsküdarlılardan aldığımız güç olmasaydı biz burada olmazdık. Bu eşsiz etkinlik de yapılamazdı" diye konuştu.

Mustafa Ceceli ise yaptığı konuşmada böylesine coşkulu bir kalabalığa karşı konser vermeyi beklemediğini ve alandaki coşkudan çok etkilendiğini belirterek, "Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Üsküdar şehri, Üsküdarlılar ve bu konseri tertipleyen ekip, kalbimin en sıcak köşesinde daima yer edinecek" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim