Av tüfeğiyle canına kıydı

  • Home
  • Av tüfeğiyle canına kıydı
Av tüfeğiyle canına kıydı
Zonguldak'ın Kilimli beldesinde yaşayan bir kadının, av tüfeğiyle intihar ettiği öğrenildi.Abone ol

Zonguldak Zümrüt Sokak'ta, G. ailesinin bir apartmanın ikinci katındaki dairesinden silah sesi gelmesi üzerine komşular işte olan S.G'yi arayarak durumu bildirdi.

Evlerinin kapısının, zili çalmasına rağmen açılmayınca mutfak balkonuna Deniz kumu merdiven dayayarak içeriye giren S.G, eşini banyoda kanlar içerisinde buldu.

Olayın bildirilmesi üzerine eve gelen emniyet ekipleri, kadının öldüğünü belirledi.

Cumhuriyet Savcısının incelemesinde başına tüfekle ateş ederek intihar ettiği belirlenen Ş.G'nin cesedi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ailenin yakınları, Ş.G'nin çalıştığı bir benzin istasyonunda zimmetine 100 bin lira geçirdiği iddiasıyla 4 ay cezaevinde yattığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını belirtti.

Yakınları, ''parayı bir akrabasına kaptırdığı'' belirtilen Ş.G'nin 8 yıl hapis cezasına çarptırılarak dosyasının Yargıtaya gönderilmesi üzerine bunalıma girdiğini anlattı.

Daha önce de birkaç kez intihar girişiminde bulunan Ş.G'nin, bu akşam evde bulunan iki kızını aynı mahallede oturan bir akrabasına gönderdiği öğrenildi.

Ş.G'nin, eşi S.G'ye, borçlarından sorumlu olmaması için mirasın reddedilmesini isteyen bir not bıraktığı belirtildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim