Şampiyonluğu piknikte kutladılar

  • Home
  • Şampiyonluğu piknikte kutladılar
Şampiyonluğu piknikte kutladılar
Halk oyunları yarışmasının şampiyonları, galibiyeti piknikle kutladı. Abone olAltındağ Belediyesi Hüseyin Gazi Hanımlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri, bir yılın yorgunluğunu düzenledikleri piknikle attılar.

20 üyenin katıldığı piknikte gönüllerince eğlenen hanımlar, Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri arasında düzenlenen halk oyunları yarışmasında şampiyon olmanın sevincini de yine halk oyunları oynayarak kutladılar.

Bu yıl düzenlenen Kadın Eğitim ve Kültür Merkezleri arası halk oyunları yarışma seo hizmeti sında, Urfa yöresinden sergiledikleri oyunlarıyla 90 puan alarak birincilik ipini göğüsleyen Hüseyin Gazi Hanımlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri, düzenledikleri piknikte bir araya geldiler. Şampiyon olmanın haklı sevincini yaşayan hanımlar, piknikte oldukça keyifli anlar yaşadı. Yıl boyunca pek çok etkinlikte bir araya gelen, spor, halk oyunları ve diğer kurslarda başarılı işlere imza atan hanımlar, piknik sayesinde hem bir yılın yorgunluğunu attılar hem de kendilerini ödüllendirmiş oldular.

Mavigöl’de davul ve zurna sesleri yankılandı
Piknik yapmak için Ankara’nın en güzel mesire yerlerinden biri olan Mavigöl’ü tercih eden hanımlara, halk oyunları yarışmasında dereceye girmelerinde büyük emekleri olan halk oyunları eğitmeni Abbas Karaman da eşlik etti. Davul ve zurnacının da katıldığı piknikte, hanımlar sevinçlerini yine halk oyunları oynayarak yaşadılar.

Hanımların neşesine diğer piknikçilerin de katılmasıyla ortaya dev bir halay ekibi çıktı ve hanımlar gönüllerince halay çekip eğlendiler. Davul ve zurna seslerinin yankılandığı Mavigöl’de eğlence akşama kadar sürdü.

“Önümüzdeki yıl yine başarılı işlere imza atacağız.”
Hüseyin Gazi Hanımlar Eğitim ve Kültür Merkezi sorumlusu Gülcan Korkutoğlu, “Hanımlarımız bu yıl çok başarılı işlere imza attılar. Halk oyunları yarışmasında en yüksek puanı alarak birinci olduk. Bunun için de bir piknik düzenleyerek kendimizi ödüllendirdik. Sevincimizi yine halaylar çekerek kutladık. Önümüzdeki yıl yine başarılı işlere imza atmayı umuyoruz. “ dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim