Altındağ'da havuzbaşı düğün keyfi

  • Home
  • Altındağ'da havuzbaşı düğün keyfi
Altındağ'da havuzbaşı düğün keyfi
Su Parkı yenilenen yüzü ile evlenecek genç çiftleri ağırlamaya başladı Abone olAltındağ Belediyesi Su Parkı, yepyeni dekorasyonu ve yenilenen konseptiyle ilk düğününe ev sahipliği yaptı.

Ferhat ve Gizem Metin çiftinin mutlu günleri için tercih ettikleri mekan, Altındağ Belediyesi Su Parkı oldu. Çift düğünden ve organizasyondan çok memnun kaldı.

Ferhat ve Gizem Su Parkı’nı tercih etti

En mutlu günlerini daima mutlu hatırlamak isteyen Ferhat ve Gizem Metin çifti, Altındağ Belediyesi Su Parkı’nda gerçekleştirdikleri düğünleriyle unutulmaz anlar yaşadılar. Havuz başında gerçekleştirilen organizasyona 550 kişi katıldı. Çi north california seo ftin en özel gününün daha da özel olması için her türlü ayrıntı düşünülmüştü. Ferhat ve Gizem çifti romantik müzikler eşliğinde gerçekleştirdikleri ilk danslarının ardından gönüllerince eğlendiler. Su Parkı’nın organizasyonu ve dekorasyonundan çok memnun kaldıklarını ifade eden yeni evli çift ve davetliler, düğünden yüzleri gülerek ayrıldı.

“Su Parkı ile havuzbaşı düğünün keyfini çıkarın”

Altındağ Belediyesi Evlendirme Şube Müdürü Demet Yavuz, Su Parkı’na çok yoğun talep olduğunu belirterek “Bu yaz çok yoğun günler yaşayacağız. “ dedi. “12 Haziran günü gerçekleştirdiğimiz ilk organizasyondan alnımızın akıyla çıktık. Yeni evli çiftimiz de, davetliler de düğünden çok memnun ayrıldılar. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. “ diyen Demet Yavuz, Su Parkı’nın gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını, Altındağ Belediyesi Su Parkı’nın havuz başı düğün arzu edenler için müthiş fırsatlar sunduğunu da sözlerine ekledi. Su Parkı’nda düğün yapma ayrıcalığını yaşamak isteyenlere acele etmeleri gerektiği tavsiyesinde bulunan Yavuz, “Organizasyonlarımız hız kesmeden devam ediyor. Burada bizimle bu ayrıcalığı yaşamak isteyenler hemen bize başvurmalılar.” dedi.

“Yağmur yağacak diye korkmayın. Biz her şeyi düşündük.”

Açık havada gerçekleştirilen organizasyonlarda en çok kaygı duyulan konunun “Ya yağmur yağarsa korkusu olduğunu söyleyen Demet Yavuz, Su Parkı’nda düğün gerçekleştirmek isteyenler böyle bir şey için endişe duymasınlar. Çünkü biz her şeyi düşündük. Havuz başının dışında bir de iç salonumuz var. Eğer düğün esnasında yağmur yağarsa organizasyonumuzu kesinlikle bozmuyor, düğüne son vermiyor, düğünümüzü olduğu gibi içeriye taşıyabiliyoruz. Her tür kötü sürprize hazırlıklıyız.” dedi. Ankara’da açık havada yapılan pek çok düğünde yağmur yağdığında organizasyonun fiyasko ile sonuçlandığına dikkati çeken Yavuz, Altındağ Belediyesi’nin her duruma hazırlıklı olduğunu ifade etti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim