Sakarya'da İtfaiye haftası kutlandı

  • Home
  • Sakarya'da İtfaiye haftası kutlandı
Sakarya'da İtfaiye haftası kutlandı
Tüm Türkiye'de olduğu gibi İtfaiye Haftası Sakarya'da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Abone ol

Her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyesi Haftası, Adapazarı Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, ilk olarak itfaiye araçlarının şehir turu atmasıyla başladı. Daha sonra 17 araçla ve bütün ekipmanlarla Kent Meydanı'na gelen İtfaiye Teşkilatı, burada bir etkinlik d search engine optimization üzenledi.

Kent Meydanı'ndaki etkinliğe Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ömer Turan ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğe Şeker Anaokulu öğrencileri ile Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri de katılarak, etkinliğe ayrı bir renk kattılar.

Etkinlikte itfaiye araç ve gereçlerinin sergilendiği sergi de vatandaşlar tarafından ilgiyle gezildi. İtfaiyeciler, etkinlikler kapsamında yaptıkları gösterilerle adeta nefesleri kesti. İlk olarak bir yangına, öğrencilerle birlikte müdahale eden itfaiyeciler, daha sonra senaryo gereği alev almış bir tüpü söndürdüler. Yüksek binalardan yaralı kurtarmayı da uygulamalı olarak gösteren itfaiyeciler, son olarak trafik kazasında araçta sıkışan bir kişiyi araçtan çıkarmayı canlandırdılar. İtfaiyecilerin yaptığı gösteriler katılanlar tarafından büyük alkış aldı.

İtfaiye Teşkilatı'nın her zaman göreve hazır durumda olduklarını bir kez daha gösterdiler. Gerçekleştirilen etkinliği ilgiyle izleyen Başkan Zeki Toçoğlu, "Çok güçlü bir itfaiye teşkilatımız var. 7 gün 24 saat hizmet veren bütün itfaiyecilerimizin bu özel haftasını kutluyorum" dedi.

İtfaiye Teşkilatı'nın her zaman göreve hazır durumda olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ömer Turan, da "Haftamızı kutlayan ve bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim