Eski MİT'çi Eymür'den Avcı yorumu

  • Home
  • Eski MİT'çi Eymür'den Avcı yorumu
Eski MİT'çi Eymür'den Avcı yorumu
Mehmet Eymür, bugün tutuklanan Hanefi Avcı’yla yaşadıklarını ve son gelişmeleri değerlendirdi. Abone ol

Türkiye'de istihbarat deninca akla gelen birkaç isimden biri olan Mehmet Eymür, bugün tutuklanan Hanefi Avcı’yla yaşadıklarını ve son gelişmeleri değerlendirdi.  Eymür, Avcı'nın kitabı neden yazdığı fosforlu kalem nı anlayamadığını bazı sözlerini de samimi bulmadığını söyledi.

Eski istihbaratçılardan Mehmet Eymür, bir dönem birlikte yol adıkları daha sonra çatıştıkları ve mahkemelik oldukları Hanefi Avcı’yla ilgili açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Eymür, Avcı'nın kendisine yöneltilen iddialara cevap vermesi gerektiğini söyledi.

"AVCI MİT'E BENİM ADIMI VERDİ"

Hanefi Avcı ile birlikte çalışmadıklarını, herkesin ayrı ayrı çalıştıklarını söyleyen Eymür, Susurluk'u ilk çıkarının kendisi olduğunu ve raporunu yine kendisi kaleme aldığını ifade etti. Eymür, Avcı ile olan tartışmalarını da şu sözlerle anlattı:

"Çıktı ve devlet içinde yapılar olduğunu, polis içinde Mehmet Ağar'ın, jandarmada Veli Küçük'ün, MİT’te de benim adımı verdi. Ben oraya konmaktan çok rahatsız oldum. Hep mücadele ettiğim şey bu tip olaylardı. "

"KİTAPTAKİ SÖZLERİ SAMİMİ DEĞİL"



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim