Minikler itfaiyecilik dersi aldı

  • Home
  • Minikler itfaiyecilik dersi aldı
Minikler itfaiyecilik dersi aldı
Manisa Belediyesi Kreşi'nde bulunan minikler, İtfaiyecilik Haftası olması sebebiyle İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Abone ol

Manisa Belediyesi Kreşi minikleri, İtfaiyecilik Haftası olması nedeniyle Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İtfaiye memuru Ahmet Kesrin, miniklere itfaiyenin yapısı, telefon numarası ve ça hair transplant in turkey lışmaları hakkında bilgi verdi. Manisa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden Manisa Belediyesi Kreşi minikleri, öğretmenleri gözetiminde itfaiyecilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İtfaiyeciler tarafından kapıda karşılanan miniklere mesleğini anlatan Ahmet Kersin, “İtfaiye, yangınlara müdahale eder. Ama sadece yangına müdahale etmekle kalmıyoruz, kedi, köpek gibi zor durumda kalmış olan hayvanları da kurtarıyoruz. Yıkılan binalarda kalan insanları da itfaiyeciler kurtarır. Biz hayat kurtarmak için çalışan insanlarız” dedi. Öğrencilere çeşitli sorular sorarak, onlarla zevkli bir sohbet gerçekleştiren Kersin, önemli uyarılarda da bulundu.

Öğrencilere ev adreslerini, ev ya da anne-babalarının telefon numaralarını ezberlemelerini söyleyen itfaiye eğitmeni Kersin, “İtfaiyenin numarası olan 110'u da sakın unutmayın” dedi. Sohbetin ardından öğrenciler çağrı merkezine alınarak, onlara ihbarlar hakkında bilgi verildi. Son olarak gruptaki tüm minik öğrenciler, itfaiye hortumu ile bahçe suladı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim