Boğaz'dan Afrika ezgileri yükseldi

  • Home
  • Boğaz'dan Afrika ezgileri yükseldi
Boğaz'dan Afrika ezgileri yükseldi
İDO'dan ayrılan İstanbul Şehir Hatları AŞ'nin kuruluş etkinlikleri kapsamında Güney Afrikalı Pretoria Lisesi korosu konser verdi. Abone ol

İstanbul Şehir Hatları, Güney Afrika’nın köklü ve saygın eğitim kurumlarından Pretoria Lisesi’nin Erkekler Korosu’nu bugün Boğaz Vapuru’nda İstanbullularla buluşturdu.

Şehir Hatları, Afrik hair transplant cost turkey a ve Avrupa müziğini, Afrikalı gençlerin sesiyle İstanbul’a taşıdı. Güney Afrika’nın köklü ve saygın eğitim kurumlarından Pretoria Lisesi’nin Erkekler Korosu Boğaz Vapuru’nda etkileyici bir konser verdi.

Paris'ten sonra İstanbul'da

Bu yıl düzenledikleri Avrupa turnesi kapsamında Barselona ve Paris’ten sonra İstanbul’da konser veren Pretoria Lisesi Erkekler Korosu Yöneticisi Michael Joesph Barrett, farklı şehirlerde, farklı ortamlarda müzik yapmanın öğrencilere zengin bir dünyanın pencerelerini araladığını belirterek, “Kıtaların buluştuğu İstanbul’da ve kıtaları buluşturan Boğaz’da İstanbullularla buluştuğumuz için çok heyecanlıyız. Böylesi önemli bir kentte, müziğimiz aracılığıyla farklı kültürlerin buluşmasına aracılık etmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Konser, 10.35’te Eminönü İskelesi’nden kalkan Boğaz Hattı Vapuru’nda gerçekleşti. Vapur, Eminönü’nden kalkıp Beşiktaş, Kanlıca ve Yeniköy’e uğradıktan sonra Sarıyer’de yolculuğuna son verdi.

11 kişilik ekip



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim