Beykozlu kendi sebzesi yetiştiriyor!

  • Home
  • Beykozlu kendi sebzesi yetiştiriyor!
Beykozlu kendi sebzesi yetiştiriyor!
Beykoz Belediyesi, ilçede doğal tarımı teşvik etmek ve bağ bahçe işleriyle uğraşmaktan keyif alan vatandaşlar için hobi bahçeleri hazırladı. Abone ol

Bağ ve bahçe tutkunları Beykoz’daki hobi bahçelerinde hem sebze ve meyvelerini yetiştiriyor hem de toprakla haşır neşir olarak güzel vakit g promosyon çakmak eçiriyor.

Beykoz Belediyesi tarafından doğal tarımı teşvik etmek, ilçedeki atıl arazileri değerlendirerek kendi sebze-meyvesini yetiştirmek isteyenlerin kullanımına sunmak üzere yapılan hobi bahçelerinin açılışı düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapılan açılışta konuşan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, hobi bahçelerinin sadece Beykoz’dan değil İstanbul’un birçok ilçesinden yoğun ilgi gördüğünü belirterek, “Amacımız hem boş arazileri en güzel şekilde değerlendirmek hem de bahçesi olmayan ancak toprağı, bahçeyi, sebze ve meyve yetiştirmeyi seven vatandaşlarımızın bu ihtiyacını karşılamak. Burada aynı zamanda yeni dostluklar oluşacak. Birbirlerine yetiştirdiklerinden ikram edecek, boş vakitlerini yemyeşil bir ortamda toprakla haşır neşir olarak değerlendirebilecekler” dedi.



Kategori : GÜNCEL

Whatsapp İletişim