Hırsızları ihbar edince dayak yedi!

  • Home
  • Hırsızları ihbar edince dayak yedi!
Hırsızları ihbar edince dayak yedi!
İzmir'de eviren giren hırsızların kahvehaneye sığındıklarını gördü; polise ihbar edince de darp edildi.Abone ol

İzmir'in Bayraklı ilçesinde eviren giren hırsızların kahvehaneye sığındıklarını görünce polise ihbar eden ev sahibi, aynı mahallede yaşayan zanlılar ve yakınları tarafından darp edildi.

Polis, hırsızlık yapan 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Olay, gece saat 22.30 sıralarında Bayraklı Erenler Mahallesi 2140/2. Sokak 9 numaralı binanın 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaynakçılık yapan Ulaş Bahadır, memleketi Diyarbakır'a gönderdiği eşi ve 3.5 yaşındaki kızını hair transplant turkey before and after n ardından vakit geçirip oturmak için yakındaki kahveye gitti. Kahvede bir süre oturduktan sonra eve gelen Bahadır, içerden sesler geldiğini duydu. Bu sırada hırsızlık amacıyla eve giren 2 kişi, ev sahibinin geldiğini fark edince panikleyerek kaçmak istedi. Zanlılardan biri evin mutfak penceresinden, diğeri ise balkondan atlayarak koşmaya başladı.

Zanlıların peşinden koşan Bahadır, aynı sokağın girişindeki kahveye sığındıklarını gördü. Hemen polise haber veren ev sahibi, olay yerine gelen polis ekibiyle birlikte kahveye girdi. Aynı mahallede ikamet eden zanlılar ve yakınları, kendilerini polise ihbar eden Ulaş Bahadır'a saldırdı. Polis ekibine de mukavemet gösteren yaklaşık 40 kişilik grubun saldırısından kurtulmak için başka bir kahvehaneye sığınan Bahadır, arkasından gelen zanlılar ve yakınları tarafından darp edildi. Canını kurtarmak için kendisini kahvehanenin tuvaletine kilitleyen Ulaş Bahadır'ı olay yerine takviye gelen polis ekipleri kurtardı. Polislere mukavemette bulunarak zor anlar yaşatan hırsızlık zanlıları 18 yaşındaki G.Ç. ile 14 yaşındaki Ö.P. etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

POLİS PSİKOLOJİK DESTEK VERDİ

Olayın şokunu yaşayan aileye, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri psikolojik destek sağladı. Polis ekiplerinin kısa sürede olaya müdahale etmesinden ve kendileriyle ilgilenmelerinden duydukları memnuniyeti dile getiren aile fertleri, aynı mahallede yaşadıkları zanlıların ellerinden polis sayesinde kurtulduklarını ve olaydan sonra da kendileri ile yakından ilgilenildiğini söylediler.

Bayraklı Çay Mahallesi'nde bulunan Şehit Ali Gülhan Polis Merkezi'ne götürülen zanlılardan Ö.P., Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Her iki zanlının da emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim